Beste leden, 

Voor de gebruik van de fitness apparatuur hoef je NIET te reserveren. Alleen als je wilt deelnemen aan de GROEPSLESSEN moet je WEL reserveren. 

Fitness & Health Centre

Groepslessen informatie

 


 

 

 Afbeeldingsresultaat voor zumba

ZUMBA Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latin muziek. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en toch een complete training volgen. Bijkomend voordeel is dat Zumba goed kan helpen bij het bereiken van gewichtsverlies. 


 

Afbeeldingsresultaat voor SPINNING

SPINNING Indoor spinning is een training waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek. Spinning is zweten en calorieën verbranden, conditie en spierversteviging.


 


Afbeeldingsresultaat voor pilatesPILATES Spierverstevinging voor alle spiergroepen. het zijn voornamelijk grond oefeningen, geschikt bij knieblessures. Je ontwikkelt je flexibiliteit, statische kracht en concentratie.


 

Afbeeldingsresultaat voor squat

BRAZILLIAN BUTT Is een workout waarbij de belangrijkste bilspierengroep wprden getraind. Het is voor het shapen van je vrouwelijke rondingen. Naast de bilspierengroep worden ook de buikspieren een kwartier lang getraind. 


 

 

Afbeeldingsresultaat voor strong by zumba

 

BMW BUIK MOET WEG. Buikspieren worden keihard een kwartier lang getraind. Alle delen van de buikspieren komen aan bod. Op weg naar een sixpack!


 

 

 

Contact
  • 010-763 14 10